SEO Writing

Even when writing for SEO, the reader comes first. 


Hoe komt mijn website hoog in Google?

SEO writing (search engine optimization) is webteksten schrijven met het doel hoger te scoren in de zoekmachines, zodat uw website op de zoekresultatenpagina eerder verschijnt dan de concurrentie. Dit doet u onder andere door uw tekst te baseren op de zoekwoorden die uw bezoeker waarschijnlijk zal gebruiken. Het gevaar daarbij is echter dat u een gekunstelde tekst creëert, waaraan de bezoeker van uw site weinig heeft.

LienGteksten schrijft webteksten die zorgen dat uw site hoger in Google komt, zonder echter de lezer uit het oog te verliezen.

Contact me: info@liengteksten.be


Local SEO?

Voor professionals als fotografen, metsers, restauranthouders en winkeliers allerhande is het belangrijk dat ze die klanten aantrekken die in hun buurt wonen. Of andersom: mensen die een fotograaf, metser, restaurant of bepaalde winkel zoeken, vinden er het liefst een dicht in de buurt.  Hiervoor zorgen kan je doen door een aantal ingrepen die men local SEO noemt. 

LienGteksten zorgt ervoor dat uw website verschijnt in de zoekresultaten van Google Maps.  Daarenboven verschijnt uw website eerder in Google voor klanten die dichtbij wonen.
Contact me: info@liengteksten.be

SEO writing
local SEO

Dit is een testzone voor Local SEO.

LienGteksten
Acacialaan 23
2200 Herentals
Provincie Antwerpen
Phone: +32 473 20 84 38
Content writing

Content writing


De teksten voor uw website, zijn ze foutloos? Lezen ze vlot? Vertellen ze wat de bezoeker dient te weten? Informeren ze de bezoeker, maar zorgen ze ook dat hij niet wegzapt?

LienGteksten doet webredactie en content writing. Ik lees uw huidige teksten na, of ik schrijf er nieuwe.  Ik werk me in uw thema in, en produceer de informatie die uw klant nodig heeft. SEO writing